måndag 29 mars 2010

hostel fladder

har fladdrat runt pa 3 olika hostel pa 3 dagar, och antligen har vi hittat ett supermysigt och trevlarns hostel for 50 pesos natten (25 spann) med obegransat kaffe. viktig poang.
san cristobal ar presis som folket sager: helt galet fint! mysiga sma gator med gamla hus och massor med softa barer. PLUS att den har veckan ar samana sante (easter, eller pask eller vad man nu vill kalla det), dvs att alla mexare har semester och ska fira sa det ar mycket folk i farten har!
Stan ligger somsagt jakligt hogt upp sa en dag som idag da det ar mulet ar det kallt som fasen, men sen nar solen lyser blir det riktigt varmt, lite som hemma faktikt.
igar kom en droppe regn pa mitt finger vilket kandes kandes sjukt konstigt da vi inte sett ett moln pa himmelen pa flera veckor. MEN jag maste ju erkanna att det ar skont med lite svalkande luft efter en vecka pa den kokheta kusten.

igar och i forrgar har vi varit ute och snurrat pa barer med diverse tyskar, amerikaner, mexxare och saklart mezcal och tequila i mangder.. vi har hamnat pa nara stallen dar liveband lirar lite spansk salsa musik sa jag gjorde ett forsok att hajja salsastegen. kul var det men egentligen kanske man ar pa tok for stel och okordinerad for att ens fa kalla det salsa men shiet det ar inte latt!

ikvall kanske vi prover pa yogan, haha kommer ju stracka varenda muskel..

ska ta en kaffe nu hej!

1 kommentar:

  1. Hej, låter härligt. Vi åker i morgon till stugan över påsk så det går nog inte att ringa...Plannja till semi efter 3-0 mot Gothia.
    Mor tycker du ska jobba på Salsan. Ha de.

    SvaraRadera