måndag 22 mars 2010

Puerto Escondido

-Surfarnas mecka. Har stiger folket upp till soluppgangen for att hinna med dom basta vagorna.
3 meter hoga vagor skapar den sa kallade "mexican pipeline", dvs att vagen blir som en tunnel som dom mest hardcore surfarna kor i. Det ar tydligen inte manga stallen som har sa stora vagor som ar mojliga att surfa!

Vi bor pa ett riktigt mysigt stalle vid den lugnare delen av beachen. Ett hostel pa stranden med sma bungalows bland palmerna och hangmattor overallt och ratt skont folk. Det ar manga som verkligen trivs har och stannar pa stallet i flera veckor.. Men jag tror det skulle bli langtrakigt som fasen om man inte surfar sa att saga.
Det verkar dock finnas mycket att gora har bara man vill spendera lite pengar pa dagsturer osv.
Om man vill kan man dra ut med bat, spanna fast fiskespoet runt magen och magen i stolen sa man inte flyger at fanders nar en fet Marlin hugger pa kroken!

Vi skummar runt lite pa natet nu efter visum for Kuba. Verkar vara lite tjorvigt i och med att man maste ha det for att komma in i landet men nog vet jag det loser sig.
Planen just nu ar i alla fall att har om nan dag fortsatta nerat langs kusten och stanna pa nara strander har, sen en buss till San Cristobal de las casas som ska vara sjukt fint och senare glida in till Guatemala for att leva lite snalare, ta nan spanska kurs, kanske shaka lite salsa och dyka i varldens nast storsta korallrev!
Efter allt detta upp till Yucatanhalvon i Mexiko igen och vidare ut till Kuba och oarna ner till Venezuela. Far val se hur langt vi kommer med den planen men den later val fin i alla fall ;)

Nu orkar jag inte skriva na mer, oscar hetsar sa mycket pa fejjan!! hehe..
Adios

3 kommentarer:

  1. Satsa på en fisketur vettja, såg på ett fiskeprogram där de var i ert område och fick FETA firrar....

    SvaraRadera
  2. Det hade ju varit ultimat att fiska där faktis! Jag vill verkligen vara där nu känner jag. När du kommer hem så börjar vi planera på nästa resa, ok?

    SvaraRadera
  3. Klockers Hank! Klart vi planerar :D Repris i Thailand eller Indonesien kanske?
    Ska nog satsa pa att dra upp en blaval i Guatemala, ar nog lite billigare dar =)

    SvaraRadera